Vi kan väl vänta tills i morgon

Med fya dagar kvar innan uppsatsen från helvetet ska vara inämnad vorde det en underdift att kalla det surt att jag nu sitter med feber och fryser som en liten gris, trots mängder med kläder. Jag föll kanske ner från platsen som bästa barnet, så nu måste Satan straffa mig.
Istället för att göra det jag borde, dvs skriva 15 sidor uppsats sitter jag och trycker i mig godis som kan liknas vi årgångsviner. Ju äldre, desto dyrare. Aldrig mer coops lösgodis. Snart ska jag över till fröken Caroline som tycker synd om mig och bjuder på varm choklad (som jag för övrigt haft cravings på i över en vecka). Sen Kanske jag kan tänka mig att skriva en rad eller två på uppsatshelvetet. Eftersom jag är sjuk får jag ju inte trötta ut mig?Accidents Can Happen


Den här lilla tjejen borde definitivt ta med sig sina skor och små havsgrisar och bosätta sig i min lägenhet


Världens finaste sambos


Väldens bästa syster kan komma hit och dricka rom och äta kantarell

Det sägs att vi är rätt lika


Och världens bästa pojkvän borde sluta upp med att vara sjuk och komma hit och krama på mig istället

Världens bästa. Och snygg halsduk har han också...

You can´t quit untill you try

En lugn helg med film, lite vin, middag och böcker var precis vad min misärande hjärna behövde för att slippa tänka på uppstatser, examinationer och på allt jag saknar. Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann fick mig att skratta hejdlöst och gav mig en lite ljusare syn på min tillvaro. Nu har jag börjat med Heroin Diaries och jag är fast! Som varenda gång jag läser biografier om människor som haft tillträde till rockstarlivet glömmer jag bort vad jag är här för att göra och hamnar istället i en bubbla där jag lyssnar på lagom depimerande musik (just nu är det soundtracket till boken), och får en innerlig önskan att dricka Jack och leva rosckstar liv hela dagarna, istället för att jobba med kommunikation.
Ett samtal och det faktum att jag öppnade min inkorg på mailen slet mig drastiskt tillbaka till den verklighet jag lever i med en hög arbeten som inte skriver sig själva. I kväll ska jag läman in ett första utkast på en uppsats, samt skrivit en reflektion över begreppet upplevelsefokuserad. Där någonstans mittemellan ska jag hinna läsa lite kurslitteratur också, så jag tror att jag får vänta till i morgon med att göra comeback i min fantasibubbla.
Just open your eyes, just open your eyes and see that life is beautiful

RSS 2.0