Om du inte gör exakt som du ska hamnar du på en plats du inte vill va

Planeringar, omplaneringar, kurslitteratur, matlådor, kopiösa mängder kaffe, uppsatser som inte skriver sig själva och boxvin.

Studentlivet faller allt mer på plats igen och jag kan inte vara gladare. Visst saknar jag min älskade, min familj och mina vänner där hemma, men dethär är mitt liv som det ser ut nu. Och jag älskar det! det är här jag hör hemma.

Jag är exakt där jag vill vara!

Come What May

En söndag där solskenet letade sig in genom fönstret. En solig, men kylig Söndag. Helgen då hösten kom till Piteå.

Igår bar det iväg till Haparanda och IKEA. Shoppade en massa bra saker innan vi bagav oss till fots öve till det blå-vita grannlandet. Där inhandlades Finsk öl, Tuppla och den nya söndagsT-shirten. Väl hemma igen skruvades det ihop nyinköpta klädställningar och skohyllor innan jag och Sanna började dricka finsk öl. Som riktiga finnar. En inflyttningsfest som mest liknade grisfest blev för mycket för mig och jag kände någon stans att jag egentligen borde gå hem och sova. Med en vinbox i handen sicksackade jag mig ner för trapporna för att missa folks uppkastningar, gick hem, öppnade balkongdörren och gick och la mig. Min lägenhet var iskall när jag vaknade och mer eller mindre hela dagen ha spnderats under täcket. Jag skulle plugga och vara duktig, se till att jag inte behöver göra allt i sista sekunden. Men min hjärna och mitt hjärta hade andra planer. Isället låg jag under mitt täcke och kände saknaden välla över mig. Jag vill ha alla mina vänner runtomkring mig. Och min Prins som kommer hit om en och en helv vecka. Det är ganska kort tid, men ändå 10 dagar för länge. Jag behöver honom nu. Behöver hans trygga famn, obeskrivliga leende och hans kyssar.


Min favoritbild på min favorit.

Jag älskar dig! Mer än någonsin.

GULD

Den här tjejen är hel klart bland det bästa jag vet !


10 år av innerlig vänskap.

Jag älskar dig!

Nattlig reflektion

Jag tycker att folks trångsynthet är mer skrämmande än att SD kom in i riksdagen

Kärlekens matadorer

Likt ett glas som träffar väggen i vredens hetta händer det att mitt hjärta brister av saknad. Saknad efter mina vänner, min underbara syster och min fantastiska mor. Och efter min älskade som jag gett endel av mitt hjärt till. Jag vill krypa ihop i hans famn, ligga i sängen och äta glass och kyssas, gå prommenader hand i hand, brottas, skratta, ligga med huvudet på hans bröstkorg, se in i hans vackra ögon och diskutera livets svårigheter och lyckorus.
Han borde vara här.


RSS 2.0