It makes you feel good

Mailat om styrelsemöte: Check!
Sökt sommarkurser: Check!
Hittat företag att söka praktik hos: Check!
Inhandlat frukost: Check!
Hundra kilo kläder: Chek!
Kursböcker: Check!

Nu går jag upp till kåren och säljer öl till fotbollsglada människor (och tänkte försöka bli lite klok på kuppen)

Heart in hand

Kalleanka vaknade halv tio och konstaterade att jag försovit mig. Kunde dock, efter att ha läst inkommande sms konstatera att dagens lektion är inställd och kände att det kunde ju vara skönt att spendera en stund till i sängen eftersom resten av dagen kommer gå åt till att bygga scen och soundchecka inför fredagen. Insåg ett par minuter senare att det var idag dom skulle komma och kolla fläktsystemen i lägenheten på en tid som inte var förutbestämd så det var inte så mycket annat att göra än att hoppa ur sängen och ner i lite kläder istället, och tur var väl det, för tio minuter senare knackade dom på dörren.

Hade tänkt gå på lunchföreläsningen som börjar klockan tolv, men får nog skippa den eftersom jag inte anmält mig, och dessutom fortfarande struttar runt i min Onepiece och dricker dagens första kaffe.

Det börjar dock bli dags att hoppa i lite kläder, leta reda på mit passerkort och bege mig upp till skolan för att hämta ut scenpodier och rulla ljudcase. Kasta i mig en lunch och sen springa lite ärenden och handla fika till alla fantastiska som ska vara med på soundcheck och genomdrag i kväll. Det blir en låg dag, men så sjukt jävla värd. Om två dagar får jag vara snyggast i stan och bara njuta av allt jobb som lagts ner.

Nej kläder var det ja...

Romeo and Juliet

Alla hjärtans dag. En dag, lika älskad som den är hatad. Affärerna kränger svindyr choklad, blommor och geléhjärtan, som ingen gillar men alla äter "bara för att". Singlarna drar sig undan och är bittra medan paren håller varandra i handen och lägger absurda summor på kärleksgåvor man aldrig någonsin skulle köpa annars. Bara för att.

Jag är en av de där som har en partner, men inte vaknade jag av frukost på sängen, inte fick jag en bukett med 50 röda rosor när jag kom hem, och inte kommer jag komma in i ett sovrum översållat med rosenblad och levande ljus. Och jag kommer definitivt inte få ligga i kväll.

I ett distansförhållande råder inte samma lagar som i ett vanligt förhållande. Det är okej att skita fullständigt i dagen då man ska älska varandra lite extra. Här behöver man inte få pikar eller starta bråk om man varit oaktsam nog att boka in sig på någonting annat (att gymma istället för att äta chokladhjärtan denna dag är alltså inte att rekommendera. Tro mig.). Man behöver inte heller ha ångest över att de röda underkläderna inte passar, eller att man springer på grannen som köpt en bättre present tilll sin älskade.

Just idag passar detta mig perfekt eftersom jag tänkt ägna kvällen åt att hänga med världens bästa dansare och artister som skall repa inför fredagens underbara, storslagna show.

Dessutom har jag redan fått världens finaste kärlekshälsning från min syster:

Jag älskar dig mycket mer idag än vad jag gjorde igå eftersom det är bestämt att man ska göra det. I morgon tycker jag inte om dig längre.

Linn. Jag älskar dig också.

RSS 2.0