Save Me

Jag har inte skapat bloggen för att bli nya blondinbella, eller för att skriva debattinlägg om politik jag inte förstår mig på. Jag skapade denna blogg för att kunna berätta för mina fina och kära (och någon annan enstaka som skulle vara intresserad) om hur livet ser ut uppe i Norr, men inte en det har jag lyckats med.

Jag har inte berättat att världens finaste vän får en liten flicka om två månader och att jag kommer bli denna fantastiska varelses gudmor, eller att jag till sommaren för första gången kommer vara officiellt sambo de kommande 8 månaderna. Jag kommer göra praktik, alternativ läsa kurser i Stockholm under hösten, och kommer därmed bo i Brandbergen (som förövrigt är asnära den fina vännens hem) tillsammans med min fina karl. Om en och en halv vecka åker jag och samma fina karl till Budapest över en helg och får förhoppningsvis lite mer vår än vad lapphelvetet har att erbjuda. Jag missar SMASK, men det kastet kan jag stå.
Moulin Rouge Festen vi arrangerade blev great success och nu smids planer för att ta detta projekt vidare. Jag har tävlat i marknadsföring och, tillsammans med några andra fantastiska själar vunnit den stora äran att få presentera vårt utarbetade förslag för marknadschefen på Stena Line (vad vackert!), samt en 36timmars kryssning till Trojmiasto (ja, det finns ett ställe som heter så. I Polen).

Sommaren är oviss, och lika så hösten men vad gör det om hundra år?
Jag har konstant hemlängtan men är ändå gansk glad ändå.

Nu ska jag försöka komma på en plan för att bli minst lika rik som ovan nämnda bloggare så min karl kan få bli hemma man.

Plugg och sånt

Mådde fruktansvät illa i morse nä jag vaknade, så jag stannade som vanlig kvar i sängen alldeles för länge.

Gick upp, åt fukost och satte mig och pluggade. Hann nästan skriva klart studiesammanfattningen innan jag tyckte att det var roligare att äta ananas och läsa DN på nätet istället. Nu ska jag skrva klart, sen laga mat.

Kul tjej.

 

 

 


Cirkus

Trots att jag började dagen med en försovning har jag lyckats vara relativt produktiv. Lekion, handlednig, PM skrivande, kontaktlista fix samt gejat så jag slippper ta mig ner till vårdcenralenför nya p-piller. bra skit.

Nu är jag mest seg, virrig och sjukligt hungrig. Laga mat och sen plocka in den förbannade tvätten som ligger kvar sen i söndags.

 

 


RSS 2.0