Det vackraste världen har sett

Efter att ha gått på helspänn hela dagen fick jag till slut beskedet. Klockan 19.14 föddes världens finaste lilla flicka. Min underbara vän har blivit mamma, och jag ha blivit gudmor. Det är sjukt. Oj så sjukt, och jag kommer nog inte förstå det förän om en vecka när jag får pussa och krama på dom båda två. Jag har gråtit glädjetårar under en större del av kvällen, och gång på gång tagit upp och tittat på den fantastiska bild jag fick skickad. Det är magiskt, och jag finner inte riktigt ord för detta.


Emelie och Lars, grattis till den underbara lilla flickan. Ni kommer kara detta galant!


Herregud


Inkommande sms 08.33 i morse: Nu är vi på väg in:)


Jag ska bli gudmor!

Fina älskade underbara. Jag tänker på dig. Lycka till älskling!

Test transmission

Ett helt dygn fick jag vara frisk innan det var dags igen. Kände av halsen redan i helgen, men då jag hade ont i hela halsen antog jag att det bara var en bieffekt av förkylnig. Nu har dock allting flyttats över till vänster sida, vilket i 80% av fallen brukar betyda halsfluss. Jag vet inte hur många gånger jag ska behöva förklara för min kropp.
JAG HAR INTE TID!

Kurerar med te, planerar att somna tidigt i kväll och hoppas på att vakna upp med en fungerande hals i morgon.


Snällasnällasnällasnällasnälla

Special means retarded

Helgen har varit SJUKt händelserik


Feberfrossat
Pluggat en sväng med fina tjejer
Duschat 11 gånger
Klämt alla 4 säsonger av En fyra för tre
Sovit för mycket på fel tider
Drömt sjukt märkliga feberdrömmar


I morgon kirrar vi klart två examinationer som en fantastisk start på veckan!

Kiss my eyes and lay me to sleep


Åh vad jag längtar tills du kommer hem.


Så löd ett facebook meddelande jag fick från finaste storasyster för några dagar sen. Jag längtar också tills dess. 17 dagar till och sen är jag hemma igen. Hos familjen, hos vännerna och hos min kärlek, i staden som jag hatar men älskar så hjärtat nästan spricker. 3 examinationsuppgifter, 2 litteraturstudier, ett gäng PM ska skrivas klart och lämnas in och en lägenhet som ska packas ihop skall avklaras först, men när det finns någonting att se framemot går allt så mycket lättare. 17 dagar känns som en evighet, men jag vet att tiden rusar fram.

Polen var fantastiskt, och redovisningen för Stena Line gick bra. Det hela slutade med att vi var hus- och barnvakt hos marknadschefen en stund innan vi klev på båten. En allinclusive middag och drinkar som kostade 50 kronor styck resulterade i en ganska bastant fylla, och en sen natt. En och en halv timme senare blev vi väckta av båtpersonalen som utövade riktiga nazimetoer när dom kom och skrek för fulla muggar att nu jävlar ska vi ut ur hytten. Vi åt lyxfrukost på Sheraton i Sopot innan vi besökte den vackraste strand jag sett. Det var förvisso för kallt för bikinisolande eller bad, men alldeles perfekt för att kunna ta av sig skorna och känna sanden mellan tårna. Några av oss åt lunch vid vattnet innan vi tog en taxi till Gdánsk och jag föll handlöst. Budapest var vackert, men ingenting gick upp mot denna gamla hansastad. Fantastiska byggnader, mysiga smågator och en magnifik syn av floden som gick rakt igenom staden. 12 timmar var alldelels för kort tid, så jag planerar en återresa om inte allt för länge.
Båtresan hem gick i betydligt lugnare tempo där alla sov innan klockan elva på kvällen, och vaknade lite mer som människor i lagom tid för fukost innan vi klev av båten vid halv åtta. Förmiddagen spenderades i en park i ett soligt Karlskrona och på eftermiddagen hängde i på arlanda i nästan fem timmar innan nästa plan tog oss hem till norrland. Några läste böcker eller sov, medan jag hängde en stund med min karl, som tog sig ut till flygplatsen för att hinna krama lite på sin trötta och en aning sönderbrända flickvän.

Pengarna är så gott som slut, och min kost består åter igen till stor del av linssoppa, snabbmakaroner eller havregrynsgröt men för min del spelar det ingen större roll. Kilona har rasat och kroppen börjar sätta sig en aning på tvären, men jag väljer att skylla det på kranvattnet som smakar alger och härdar ut. Två veckor är ingen big deal, sen lovar jag att återgå till det normala igen. Min största oro är hur jag gör när kaffet tar slut.

Nu väntar en lång dusch och sen kommer jag förmodligen däcka i soffan.

Bring your secrets to me.
Just give me your hands and I'll let you feel the wounds, they put in me.
If you believe in me how can I be dissolving?
If you'd believe me, I'd tell you everything.


RSS 2.0