Ett omusikaliskt geni

OKej jag har ett pyttelitetmegamakromikro problem. Jag och Sanna ska vara djs på kåren på fredag. Med oss ska vi ha tio timmar musik. Jag har INGEN aning om vad vi ska spela. Som musikhitler är det svårt för mig att spela annat än det JAG tycker är bra. Som grädde på moset ska vi även ha med rosa- och bröstmusik. Hur fan hittar man det?

Snälla bullen. Hjälp mig.

I like yuo som much better when you´re naked

Vinkvällen igår slutade klockan sju i morse och nästan fyra flaskor vin senare. Idag har jag varit allt annat än pigg och glad.

Nu ska jag sätta mig med min vän berrige en stund och sen ska jag sova. Tidigt.

Kickstart my heart

Var hos skomakaren idag för att sula om mina stövlar. Han dödsdömde dom. Sulan är typ sönder frätt. Fråg mig inte hur. Kul grej. Ännu en sak på min omöjliga lista på saker jag MÅSTE ha. Kul.
Tröstshoppade tomma cd-skivor så nu ska det brännas musik till på fredag. Superduon ska leka Djs på kåren.

Jag och Cicci förreslår vinkväll i kväll. Sanna föreslår plugga.
Personligen anser jag att det vore en as bra kombination.


Idag är jag inte jag.

Vill du sova hemma hos djn, sjung!

Upp som en sol och ner som en pannkaka.

Nu är vi igång med planerna för vårat kalajs. SJälv är jag pr-marknadsförings ansvarig. Ska bli sköj. Föreläsaren vi skulle ha hade gått vilse eller blivit bortrövad av en björn så resten av dagen var "ledig" (Läs: Skriv ett pm, en intervju och läsa massa kurslitteratur för min del).

Nu ska jag dricka te.

Idag är en svag dag

Jag brukar alltid vara den som ler och låtsas som ingenting, den som kan trycka undan dåliga och jobbiga känslor och tankar. Den som låser in allt i hjärtats innersta rum. Och vägrar öppna dörren för att släppa ut det. Den som är stark.

Men idag är det ingen sån dag. Det är en annan dag. En dag när jag tittar på bilder och lyssnar på låtar som får mig att minnas. Minnas saker jag för länge sedan borde ha glömt bort. Får mig att tänka tankar som aldrig borde tänkas.
Idag är en svag dag

When the children cry

Klockan är för mycket, jag är för vaken och mitt hem ser ut som skit. Sängen är tom.
Mitt hjärta åkte hem i morse, det var jobbigt. Riktigt jobbigt. Men vi har haft en underbar vecka med mycket mys och en varm fan att krypa in i varje natt. Han köpte ett par högtalare och ett par skinnhandskar åt mig eftersom han tyckte att jag behövde det, så nu slipper jag försöra bra musik med dåligt ljud och mina händer slipper frysa i vinter.
Jag älskar honom

Halsen är sämre än på länge, låter värre än den hesaste kråkan. På riktigt så kommer jag faktiskt inte ihåg hur min röst låter när den är frisk, den har inte varit sig lik sen magaluf.

Men tydligen är whiskyröst på tjejer jävligt sexigt?

Allt det där som alla drömmer om

Jag kommer bli grym.
Världens bästa DJ
Världens bästa bartender
Världens bästa Upplevelseproducent

Allt man behöver göra är att tänka på snusk för att bryta dåliga tankemönster.

Världen var vacker och så underbart skev


Mellan diskussioner om deepthrows, sneda kukar, mens, strandsex och kiss i handfat lyckades vi faktiskt också ta oss igenom ett bokseminarium.

Hu skulle någon kunna kalla oss ineffektiva?

Ett steg närmare

Nu har jag betat mig igenom 150 sidor "mötesplatser för upplevelseindustrin", samt lyckats med bedriften att knåpa ihop 7 sidor anteckningar om texten.

Jag firar detta med ännu en kopp te och att skriva en sammanställning av intervjun jag gjorde i morse.

Pluggfunderingar

Varför är man så jävla dum att man skriver fem böcker som handlar om samma sak, istället för en?


KK-stiftelsen, jag kräver ett svar

Jag hugger i sten

Kramar och kel, en konstig film, en varm famn som höll om mig hela natten, på tok för mycket sömn och riktig mat, vid köksbordet.
Mitt hjärta är här. Han kom igår. Det var lite som ur en filmscen. Han kommer vandrandes med väskan i ena handen och jag kommer springandes och kastar mig runt hans hals. Sen står vi och kysser varandra läge länge innan vi hand i hand går hem till mig. Vi tog en tre timmar lång powernap innan vi gick och handlade mat, sen tittade vi på film. Sexdrive. Förmodligen det sjukaste jag har sett. Somnade i hans famn och vaknade alldeles för sent idag. Åkte ner till ica med majoriteten av bästisgänget, köpte bingolotter och Ben&Jerrys.
Ett totlat misslyckat försök till bokseminarium och sen bingolotto. Vann ingenting, inte ens en ny lott. Lyssnade på lottas röst ett antal gånger då jag desperat försökte komma med i dragningar. Min telefonräkning kommer inte må bra av våra söndagskvällar. Till nästa vecka ska vi köpa dutt pennor.

Nu ska jag koka te, sen ska jag hoppa upp i soffan och terrorisera min karl.

Bland tomtar och troll

Kvällen var inte nådig igår. Förfest hemma hos mig, ramlade in diverse trevligt folk. Träffade grannen med det märkliga efternamnet som jag inte sett tidigare, trots att vi bor dörr i dörr. Extas över konstiga sammanträffanden. Kåren är dimmigt, pratade massa med Josef, dansade nog lite grann och drack en öl. På det stora hela. Sen efterfest hos mig. Vinspillande, nudelkokande, djupa diskussioner och ett och annat fylleragg fixades på mina 32 kvadrat.
Mitt hem ser ut som ett jävla inferno, skorna på spisen, nedrivna krokar, och ölburkar överallt. Om två timmar kommer min finaste hit, och då sak det banne mig vara rent.
Nu ska jag äta chips och pizza, sparka upp tomten som däckade på min soffa, vada genom havet av prylar och sno en damsugare.
Lyckliga mig.

Mitt hjärta du får aldrig gå ifrån mig

Det finns ett par anledningar till att jag knappt lagar mat hemma
  • Det är sjukt tråkigt att laga mat ensam
  • Mina vänner frågar om jag vill komma på middag innan jag ens kommit på att jag kanske borde äta
  • Det blir så förbannat mycket disk
  • Mitt kylskåp är alltid tomt (oavsett hur mycket mat jag handlar)
  • 30% av mina köksredskap ligger hos andra människor
  • Jag tycker att det är helt okej att äta havregrynsgröt eller knäckemackor till middag
  • Majs eller champinjoner går också bra
Dessutom har strömmen gått två gånger när jag försökt laga mat, vilket slutat med att jag ringt sanna helt gråtfärdig och sen fått knalla genom halva Ankars med byttor med något som ser ut som halvfärdiglagad mat.

På lördag kommer min underbara karl hit, så då har jag någon att trängas med i min 90-säng i en vecka. Sjukt mysigt.

Would you cry if i were gone?

Highway man

Och så blev det en såndär värdelös kväll igen där allt för lite ahr blivit gjort och jag mest bara suttit och känt mig ensam. Det är något med piteluften. Den gör mig ultrasocial.

Eller så är det kollektivlivet och bästisgänget. Jag vet inte.

Vad ska vi göra med Henry?

Idag har vi varit i den stora stora staden. Luleå. Hittade inga rulltrappor och vi blev inte tvingade att hålla varandra i handen och gå på led. Jag trodde att det hörde skolutflykter till?
Sen shoppade jag loss på Åhlens. Dom har ultrarea eftersom pitebor tydligen inte tycker om att handla där. Dom äter tydligen inte på mackedonken heller. Skumma människor.
Hursom plockade jag på mig en parfym, schampo o balsam, massa sminkborttagningsmedel halsduk och vantar och två korgar innan jag fick hejda mig. Slutnotan? Drygt 800 pix. Lätt värt! Snart krymper bankomatkortet igen.
Tur att min finaste pojkvän kommer upp i helgen. Han har lovat att fylla upp min kyl lite. Tydligen är det sånt man gör åt fattiga studentflickvänner. Mitt smörpaket har iallafall fått sällskap av en ost. Och äppelmos så nu kanske jag kan börja äta riktig frukost igen.

Tre lektions PM och en halv kursbok att läsa ut. Till i morgon.
Trevlig kväll

...och levat livet tills jag krossades en dag

Denna fina dag har spenderats med att återigen bråka med den förvirrade tanten, legat i en soffa på kåren i sex timmar, nästan pluggat men mest skrattat åt bästisgängets upptåg och myserier och nästan hittat lite ögongodis, ätit pasta med tonfisk sås och sen barlagarmötat på kåren. Är tydligen barlagsansvarig nu också. Blir nog sköj. Tagit promenix till affären, spenderat ett par timmar med att inte gör någonting mer än att beklaga oss om typ allt i världen och sen gå hem för lite plugg som dock inte blev av. Erkände mig besegrad av pusselhelvetet så nugger han och skrattar åt mig i sin fula ask. Men jag kan i alla fall städa. I morrn ska jag på damsugarjakt på ankars. Sen ska jag kirra lite sällskap åt ketchupflaskan och smörpaketet som bor i mitt kylskåp.

Fast nu ska jag sova

Det gjorde mig lycklig

Kollade igenom min gamla blogg och hittade ett citerat meddelande som jag fick när jag fyllde år.

Grattis Zebran på din randiga dag. You´re old!
puss och kärlek"

Jag kommer ihåg hur mycket jag skrattade och det gjorde mig lite lyckligare.

Syster jag saknar dig något ofantligt.

Norrland är full av sekter. Nu är jag också med i en

En ångestfylld kväll. Vet inte avrför, har haft väldigt trevligt, men helt plötslig så känner jag trycket över bröstet, krypningarna i kroppen och den smärtsamt välkända känslan av att nu rasar allting samman, nu orkar jag inte mer. När jag kom hem satte jag mig och stirrade rakt framför mig, svalde gråten som så envist försökte ta sig ut genom min hals och mina ögon och försökte att inte tänka på någonting alls. Vart tog allting vägen? Varför är inte mina solstrålar härnär jag behöver dom som bäst? Varför är det 100 mil emellan oss?


Har spelat bingolotto i kväll, våran nya söndags syssla. Vi ska bli rika.
Sen glodde vi på Notting Hill, fast jag satt mest och dregglade över Hugh Grant och var avundsjuk för att Julia Roberts fick kyssa honom och inte jag. Men vad spelar det för roll? Om en vecka kommer min pojke upp hit till mig. Under ett par dagar slipper jag då sova ensam i en alldeles för tom 90-säng, behöver inte äta ensam så fort mina kollektivvänner inte har tid och kan få oändligt med kramar kyssar och kärlek. Jag längtar verkligen. Det gör jag.

Min mormor hade skickat ett mail. Min fina söta mormor. Vi läser samma böcker, så nu ska hon se till att jag får upp en till Denise Rudberg bok. Hon är så söt.

Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka skrubba bort våran bokstavshyllning till Johan. Sen ska jag äta knäckemackor. Med smör. The life of studentliv.

Jag är kär...

I menataliteten här, att man kan öppna dörren hos vem som helst och knalla in. Oavsett tid på dygnet
I alla smutsiga männsikor
I kollektivkänslan
I vindrickandet
I min lägenhet
I Ankars
I Piteå


Jag ska fixa kort, sen ska jag skriva ut dom och göra ett kollage. Mina vänner ska finnas hemma hos mig. Alltid. Ni ska sitta på min vägg och titta på mig.

cause i had too many fucking coctails

Ankars är den sjukaste galnaste smutsigaste underbaraste platsen på jorden.
Jag blir lite Trasig och lite hel på samma gång




Friday night

Lyssnar på Monde Yeux, dricker vin och funderar på om jag ska måla naglarna eller inte. Ska snart över till Sanna, laga mat, dricka mer vin, ha lite kläd och sminkångest tillsammans och sen bege oss över till Johan för förfest med ankars och bäckis människor. Fest i hela området i kväll, så urvalet är stort. En av många fördelar med att alla bor på samma ställe.

Har haft bokseminarium på första boken idag, nu börjar allting släppa lite, så om jag har en bra hjärna kanske jag kan förklara för folk vad egetligen det är jag ska pyssla med i tre år.

Sanna har Zigenardrömmar ikväll så jag ska ta med alla mina smycken så hon kan välja och vraka. Klistra ögonfransar ska vi också göra. Samira vill vara snygg inför sin dejt med "tristen" ikväll. Jag ska bara vara lika underbar som vanligt. Försöka att inte dricka upp whiskeyn jag köpte häromdan. Vin kan gott räcka ikväll.

Foton på lägenheten kan komma upp så fort jag hittar kamerasladden ( och har bilder som jag faktiskt vågar visa upp för folk, mitt hem ser ut som andra världskriget för tillfället).

Nu ska jag leta strumpbyxor, packa lite grejer, hoppa i mina snorhöga skor och knalla över till Zitronen.

Ny tid, ny blogg

Eftersom jag startat ett nytt liv tänkte jag även att en ny blogg vore trevligt. Kanske kan bli bättre på att skriva nu.

Har gått och blivit norrlänning, lever kollektivliv med folket på Ankars, umgås med en inte alls så sur Zitron, ett par göteborgare och massa annat trevligt folk. Försöker få ordning på mitt alldeles egna hem, fatta det där med att plugga, bråkar med virriga konstfack lärare, bygger pussel, dricker för mycket vin, whiskey och kårpub öl och tittar på croockboyy på youtube. Samt hittat mitt nya bästaste band.

Saknar alla hemma, men känner att det här är minplats för tillfället. Jag trivs något ofantligt bra. Lite som att hitta hem.

RSS 2.0