Passa på om du kan, fånga varje ögonblick

Insomnian har återigen infunnit sig i lägenhet 36 på ankarskatavägen 79b. Jag borde verkligen sova, men det gör jag inte. Istället dicker jag rödvin och tänker tillbaka på vad som har hänt det senaste året.
För exakt ett år sedan (minus några timmar) satte jag för första gången min fot i, vad som då skulle bli mitt kommande hem de närmasta tre åren. Jag introduerades för några som har kommit att bli mina bästa vänner och jag lärde mig att Berridge kan vara den tråkigaste människan på denna jord. I morgon är det jag som tar hand om de nya nollorna som kommer stå, precis som jag gjode för ett år sedan, vilsen och många mil hemifrån och undrar över vad som kommer hända.

Året har gått fort, och det har hänt väldigt mycket. Jag har förändrats, jag har vunnit och förlorat, skrattat och gråtit, vunnit nya vänner och förlorat andra. Känt kaotiska lyckorus och fallit ner i djupa vallgravar. Sett vänner gå vidare i livet, och en annan att förlora sitt och gå vidare till andra sidan.

Men nu kommer det inte vara Emelie Ronja Christina Kvanström som talar de närmsta tio dagarna, utan UNTZ UNTZ, som ska få nollor att lära känna varandra, dansa röven av sig på kåren och inse att de har kommit till en helt fantastisk och magisk plats.

Men mot gummi, glas och metall betyder ett mirakel inget alls

Tillbaka på mina 32 kvadrat som bara är mina, tillbaka i dubbelsängen som bara är bäddad för en. Jag har sagt adjö till mina kära i Stockholm och kysst min älskade farväl på arlanda och sagt hej till mina vänner i staden där ingenting är mitemellan. Staden som man kommer till när man kommer hem.

Det är skönt att vara tillbaka, och jag längtar efter att komma in i mina inte allt för organiserade rutiner igen. Samtidigt innebär det ensamma nätter utan någon som håller om mig när jag behöver det och väcker mig med en puss i nacken, inga fler öl på uteserveringar med människor som känner mig bättre än jag själv. Inga promenader genom ett sovande stockholm på tidig morgonkvist påväg hem från jobbet och inga nätter med vin på balkongen med min kära sambo där vi går och lägger oss långt efter att solen gåt upp.

En bekymmerslös sommar är till ända och istället kommer höst med nya kurser och uppdrag att se fram emot.

Men först ett NolleP som kommer bli grymt.
Phösare Untz Untzz intar världen på onsdag!


RSS 2.0