Have yo ever seen the rain

Bara för att jag ville ha Apelsinjuice så var den sut. Fast egentligen vill jag dricka vin med fina vänner under en filt och med härlig musik. Jag har vin, men idag känns inte mousserande lockande. Jag vill hellre ha rött, och jag måste plugga till en tenta.
Men mest av allt vill jag att min fina ska komma tillbaka och att jag får vakna i hans varma famn av en puss på pannan i morgon också. Och varje morgon efter det.


My shoes


Min syster ringde mig kvart i tio i morse, samtalet lät ungefär såhär:

E- Svarar någonstans fortfarande mitt i en märklig dröm
L- Vad gör du?
E- Sover
L- Gjorde du något speciellt igår?
E- nej
L- bra, då kan du vakna nu

Kontenta: Vem behöver väckarklockor?

I kväll beger vi oss upp till storstaden och beskådar HOFFE HOFFE HOFFE och hoppar sönder ett par fötter.Du kan göra vad som helst

Våren är här, snön smälter och snart kan man ha picknick på en filt i gräset. Planeringar görs och jobben till sommaren är spikade och klara, nu invätas bara svar från Peace and Love för att vet om det verkligen blir något där. Idag är ja världsbäst och oslagbar även fast jag inte fått så mycket gjot som jag borde. Vad gör det när världen är helt fantastiskt vacker?
På torsdag kommer en människa jag tycker väldigt mycket om hit för att fira att jag fyller 20+ nästa lördag och jag kommer att få somna och vakna i en varm famn under några dagar.

Några ska bi fulla i kväll, andra vill ut och dansa. Själv har jag inte bestämt mig för om jag ska bege mig ut på. kvällen och mitt krassa bankkonto till ära bege mig ut på nyktra äventyr eller om jag ska nöja mig med häng på kåren eller i någon soffa och kanske en prommenad.


She thought she was in this dreadful time and didn´t know what to do

Kurserna till hösten är valda, vilket förhoppningsvis gör att jag orkar fortsätta. Massa reklam och marknadsföring och kanske lite Scenisk beredskap för att utrota min scenskräck. Idag känns livet några ton lättare. Omtentan i marknadsföringen är anmäld, så snart är den ur vägen också. Nu hoppas jag bara att jag får åka hem en vända i maj och att en väldigt fin människa kan komma hit till min födelsedag om en dryg vecka.

Nu ska det ringas samtal, skickas mail, skrivas delrapporter och letas vetenskapliga artiklar.
Upptagna Emelie är tillbaka


Hate the game

Ett liv som slockande alldeles för tidigt, ett hjärta som gråter, en hjärna som tänkte destruktiva tankar och en tenta som rent ut sagt gick käpprätt åt helvetet. Marknadsföringskursen var en total jävla flopp för min del. Att jag inte var på topp under den tiden kanske är mer än förståeligt, men att det gick så dåligt som det gjorde är långt under okej. Det är ju det jag vill hålla på med sen. Å andra sidan är jag bättre på praktiken än på  teorin i det mesta. Men ändå ett nederlag. Just nu vill jag bara hoppa av skiten, packa min väska och åka ner till allt som inte är nytt och ovanligt. Till min trygghet.

Ångesten och bitterheten har återigen slagit sig ner hos mig, tränger sig in i min kropp och när jag lyckas stöta bort den sitter den istället och hånler åt mig i något hörn, suger ut all ork ur min redan trötta själ. Jag orkar inte med längre. Stupet kommer närmare och hur mycket jag än försöker lyckas jag inte ta mig åt rätt håll.

Tillbaka i samma jävla mönster.

Times like these

Allting har två sidor.

Å ena sidan kan kan jag hoppa av dethär patrasket, kanske hanka mig fram med något ostimulerande skitjobb, plugga några kurser och sen bli den bästa inom eventmarketing på egen hand utan 300.000 i studieskulder.
Å andra sidan kan jag kämpa mig igenom det här, bygga kontakter med alla företagen som jag själv får leta reda på och smöra för och bli upplevelseproducent.

Å ena sidan vill jag stanna kvar här i sommar, leva fattigt som fan, ta på mig ett sjukt roligt projekt och visa den riktiga världen vad jag går för (och skaffa massa bra kontakter).
Å andra sidan vill jag åka ner i Stockholm, köra på mina säkra kort, jobba häcken av mig, bli rik och hinna träffa mina finaste.


Eller så sluta jag grubbla, väntar och ser vad världen ger mig och förösker göra det bästa av tiden istället.


För tillfället är det att springa mellan tvättstugan och disken, lösa problem med släpande päng och planera grymma grejer som kommer hända.

They don´t care about us

Efter stockholmsbravader med för många öl, för mycket shopping, ofantlig mycket känslor och ett och annat ångestmoment är livet tillbaka på plats i Piteå. Möten har avklarats, planeringar börjat ta fart och mina nya soffkuddar har anlänt och gjort mitt hem lite mer hemtrevligt.
Ikväll står jag i baren och serverar öl till tonerna av Foo Fighters. Troligtvis kommer jag minnas en bar i ett Stockholm som luktar sommar och eurofoisk glädje och troligtvis kommer det ge mig ett hugg eller två i hjärtat men det är någonting jag måste vänja mig vid. Det kommer kännas tomt att inte kunna skriva en rad och del mina minnen..

Mina fönster är det skitigaste som någonsin skådats, men vad gör det när solen skiner och sön smälter utanför?

RSS 2.0